Underviser til IT-Teknologuddannelsen

Har du stor erfaring med netværks- og serverteknologier og vil du være med til at udvikle branchen ved at give viden videre til næste generation af IT-teknologer?

På IT-teknologuddannelsen arbejder vi bl.a. med netværksteknologi. De studerende undervises i at analysere og omsætte virksomhedsbehov inden for netværksteknologi til tekniske løsninger, og i at designe og segmentere netværk, som indeholder fx routere, switche, firewalls og servere.

Vi søger en profil til teamet, som primært vil stå for undervisning inden for netværks- og serverteknologi, og herunder også operativsystemer såsom Linux og Windows, netværkssikkerhed, TCP/IP og OSI-modellen. Fagområdet indeholder design, segmentering og fejlfinding af netværk og kendskab til cloudbaseret netværksløsninger samt integrationen af netværk og IoT. 

Vi udvikler kontinuerligt fagene til at afspejle aftagermarkedet, og måske bringer du ny viden med ind til området.

Som vores nye underviser bliver du en del af et engageret team på 8 personer (inkl. dig), der tilsammen sørger for, at de studerende får en uddannelse, der linker teori og praksis inden for de fire overordnede fagområder: Netværksteknologi, indlejrede systemer, programmering og forretningsforståelse. I teamet tilrettelægger vi i fællesskab de studerendes læringsforløb som et sammenhængende, meningsfyldt og motiverende forløb.

Vi er tre undervisere, som arbejder med netværksområdet, herunder Cisco, Aruba, Palo Alto m.m., og du behøver således ikke, at kunne alle teknologier. Som underviser kommer du udover undervisning og vejledning til at deltage i udviklingsprojekter og/eller praksisnære forskningsopgaver, ofte sammen med kollegaer. Stillingen giver dig dermed rig mulighed for at udvikle din egen faglighed og kompetencer.

IT-teknologuddannelsen er en spændende, praksisnær og anvendelsesorienteret uddannelse. Det betyder, at vi har fokus på, at de studerende opnår viden, færdigheder og kompetencer, som svarer til erhvervenes praksis nu og fremover. Vi arbejder således med konkrete problemstillinger, og læringsforløbene er case-baserede samt produkt- og projektorienterede. 

Læs mere om uddannelsen på kea.dk.

Undervisning, udvikling og relationsarbejde – og en del af et team

Du ansættes med titlen adjunkt eller lektor med primære opgaver inden for undervisning, udvikling og relationsarbejde (f.eks. besøg i praktikvirksomheder, involvering af virksomheder i undervisningen via gæsteforlæsninger). 

På KEA bliver du en del af et visionært og primært teknisk erhvervsakademi, hvor der er plads til, at du både kan udvikle og bringe din faglighed og erfaring i spil. Vores fornemmeste opgave er fortsat at udvikle uddannelsen i takt med branchen, og vi har fokus på både de faglige og pædagogiske aspekter i undervisningen.

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med kollegaer med forskellige baggrunde, hvor vi værdsætter og giver plads til forskellighed, med den stærke faglige passion i centrum.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse.

Du har erfaring med de faglige områder, som uddannelsesområdet omfatter inden for netværks- og serverteknologi, og har lyst til at udvikle dine evner fremadrettet. 

Det er ikke et krav, at du har undervist før, men det er en fordel. Det vigtigste er, at du interesserer dig for formidling og kommunikation af faget, og at du gerne vil udvikle dig som underviser.   

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Merete Hess på mail mhes@kea.dk.

Ansøgningsfristen er den 24. juni 2024. Vi forventer løbende at invitere til samtale, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. 

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt efter nærmere aftale.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Du ansættes med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst.

Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit kompetenceudviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

Læs mere om at blive underviser på KEA på kea.dk/job

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Merete Hess Uddannelseschef +4524374026 mhes@kea.dk
Jobområde: Undervisning og forskning
Stillingstype: Fuldtid

OM KEA

DU SKAL IKKE BARE VIDE. DU SKAL KUNNE.

På KEA er vi drevet af handlekraft. Vores studerende får ting til at ske ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk indsigt. Du skal ikke bare vide, du skal kunne.

KEA udbyder en lang række praksis-rettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. Vi uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for byggeriet, digitale uddannelser, design og det tekniske område. De studerende lærer at omsætte teknologi til bæredygtige løsninger, som gavner både erhvervslivet og vores fælles fremtid.

Udover 25 fuldtidsuddannelser udbyder KEA også en lang række efteruddannelser inden for byggeri, energi, HR, installation, IT, kommunikation, ledelse, produktion & industri, salg & marketing, og optometri.

Sammenlagt har KEA mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende.

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Adresse: Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Telefon: +45 46 46 00 00
CVR: 316 562 06
EAN: 5798 000 560 291