Kommunikationskonsulent søges til public affairs og studenterrekruttering

KEA, Københavns Erhvervsakademi, søger en medarbejder til kommunikationsafdelingen, der skal bidrage til KEAs studenterrekruttering og public affairs. 

Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på 12 medarbejdere, der har ansvar for KEAs pressehistorier, politiske kommunikation, studenterrekruttering, markedsføringskampagner, interne kommunikation, sociale medier, hjemmesider, filmproduktion m.m.. Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. 

Stillingen indeholder to arbejdsområder, som hver især udgør cirka halvdelen af stillingen. Det ene arbejdsområde er politisk kommunikation og strategisk interessevaretagelse (public affairs), og det andet er studenterrekruttering. Det sidste arbejdsområde kan fx bestå i at udvikle og eksekvere markedsføringskampagner, der skal skaffe flere studerende til vores efter- og videreuddannelser.

KEA vil gerne være en aktiv debattør i uddannelsesdebatten, og her skal vi bruge en medarbejder, der har erfaring med public affairs og tæt samarbejde med den øverste ledelse i en organisation. KEA vil også skabe netværk til de erhverv, vi uddanner til, og her skal du sammen med KEAs direktion og interessenter bidrage til at sætte den politiske dagsorden på uddannelsesområdet. Du kommer til at arbejde med en bred palette af skriveopgaver som fx historier til pressen, debatindlæg, opslag på de sociale medier, forskningsformidling og interne historier. Vores journalist og SoMe-redaktør arbejder allerede med public affairs, så du kommer til at samarbejde med dem om opgaverne.

Du kommer også til at arbejde sammen med vores web- og studenterrekrutteringsteams om studenterrekrutteringskampagner. Her bidrager du fx med at udvikle koncepter for kampagnerne og med at skrive tekster til hjemmesider, annoncer, film, outdoor plakater og storbannere på husgavle. Du vil af og til få redaktøropgaver, hvor du skal skrive til og redigere diverse tryksager. Typisk foldere om vores uddannelser. Du vil også sammen med andre skulle afvikle webinarer for virksomheder og personer, der vil høre mere om faglige emner og mulighederne for efteruddannelse på deltid, mens man er i job. 

Yderligere hjælper du og resten af afdelingen til, når vi afvikler Åbent hus for uddannelsessøgende to gange årligt. 

Om dig

Du er uddannet journalist eller har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, fx cand.comm. 

Som person er du udadvendt og god til at opsøge og skrive historier om KEAs aktiviteter, studerende og ansatte. Vi søger en person, der elsker at skrive og har gode redaktørkundskaber. Du er energisk, en erfaren projektleder og er god til at bevare roen og overblikket i pressede situationer. Det er vigtigt, at du har erfaring med public affairs og med at pitche historier til pressen. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at skrive opslag på de sociale medier – herunder ikke mindst på Twitter og LinkedIn.

Vi tilbyder:

  • et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job
  • engagerede og gode kolleger
  • et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone 
  • en fleksibel arbejdsplads med flekstid.

Er du klar til en ny udfordring hos KEA?

Så send din ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. relevante bilag senest den 19. juni 2023. Ansættelsessamtaler finder sted den 21. - 26. juni 2023.

Stillingen ønskes besat den 1. august 2023. Stillingen er på 37 timer/uge med løn og vilkår i henhold til overenskomsten med staten. 

Du kan læse mere om KEA på www.kea.dk. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte journalist Anne Winther på tlf. 23 24 29 21, annw@kea.dk, SoMe-redaktør Martin Launey på tlf. 29 48 40 66, marl@kea.dk, eller kommunikationschef Joakim Groth på tlf. 21 99 99 90, jgro@kea.dk.

På KEAs hjemmeside kan du vælge KEA Kommunikation og se en oversigt over kommunikationsafdelingens medarbejdere.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Joakim Groth Chef +4521999990 jgro@kea.dk
Jobområde: Kommunikation
Stillingstype: Fuldtid

OM KEA

DU SKAL IKKE BARE VIDE. DU SKAL KUNNE.

På KEA er vi drevet af handlekraft. Vores studerende får ting til at ske ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk indsigt. Du skal ikke bare vide, du skal kunne.

KEA udbyder en lang række praksis-rettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. Vi uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for byggeriet, digitale uddannelser, design og det tekniske område. De studerende lærer at omsætte teknologi til bæredygtige løsninger, som gavner både erhvervslivet og vores fælles fremtid.

Udover 25 fuldtidsuddannelser udbyder KEA også en lang række efteruddannelser inden for byggeri, energi, HR, installation, IT, kommunikation, ledelse, produktion & industri, salg & marketing, og optometri.

Sammenlagt har KEA mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende.

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Adresse: Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Telefon: +45 46 46 00 00
CVR: 316 562 06
EAN: 5798 000 560 291