Vi søger underviser til PBA i cybersikkerhed
Har du erfaring med IT-sikkerhed og lyst til at bruge din viden på en ny måde?
Bliv en del af et stærkt fagligt team, som brænder for it-sikkerhed, og som står overfor en væsentlig vækst. Et job med gode muligheder for udvikling og gode relationer til erhvervslivet.
Du vil være med til at forme kommende cybersikkerhedsspecialister, hvor vi er en af de væsentligste aktører. Den praksisnære undervisning, som er en del af vores DNA, understøtter at de studerende med det samme kan bidrage i erhvervslivet.
Uddannelsen starter første hold i august, og derfor får du mulighed for at sætte dit aftryk på implementeringen af fagene og dermed uddannelsen.
KEA udbyder som også top-up uddannelsen Professionsbachelor i IT-sikkerhed samt Diplom i it-sikkerhed på efter- og videreuddannelsesområdet. Disse uddannelser er en del af den samlede portefølje.
Om jobbet
Du vil primært arbejde med undervisning, men du vil også deltage i forsknings- og/eller udviklingsprojekter. Hvis du har mange års erfaring som IT-professionel kan jobbet give dig en unik mulighed for at udvikle dine evner for formidling samt forny dine faglige kompetencer som IT-professionel, idet jobbet giver en mulighed for fordybelse.
Du bliver ansat som adjunkt med primære opgaver inden for undervisning, udvikling (evt forskning) og relationsarbejde. Disse opgaver er relaterede til og understøtter hinanden, sådan at dit arbejde fremstår som en helhed.
Du indgår i et team af undervisere, som på fuldtidsuddannelserne i fællesskab tilrettelægger de studerendes læringsforløb som et sammenhængende, meningsfyldt og motiverende forløb og som på efter- og videreuddannelsesområdet sørger for koordinering mellem undervisningen i de enkelt forløb.
På KEA bliver du en del af et visionært og primært teknisk erhvervsakademi, hvor der er plads til, at du både kan udvikle og bringe din faglighed og erfaring i spil. Vores fornemmeste opgave er fortsat at udvikle uddannelsen i takt med branchen og har fokus på både de faglige og pædagogiske aspekter i undervisningen.
Du får derfor god mulighed for at udvikle din faglighed. Udvikling kan ske på forskellig måde, alt efter hvad der interesserer dig. Det kan være kurser, konferencer mm, men det kan også være via et forskningsforløb, da KEA som uddannelsesinstitution har til opgave at sikre udvikling af viden.
Du bliver en del af et miljø med kollegaer med forskellige baggrunde, hvor vi værdsætter og giver plads til forskellighed, men altid med de studerendes læring i fokus. Vi hjælper dig også i gang, hvis du ikke har undervisningserfaring.
Din daglige arbejdsplads er som udgangspunkt på Nørrebro, hvor vi har et spændende campus-miljø, der summer af liv og studerende.
Dine kvalifikationer og kompetencer
De rette kandidater kan have forskellige profiler, som er interessante for os. Det afgørende for os er, at du syntes det er motiverende og attraktivt at være med til at uddanne fremtidens cybersikkerheds professionelle. Kommer du med begrænset praktisk erfaring er det afgørende for os, at du ønsker at omsætte teoretisk viden til praksisbaseret undervisning. Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning, men det er ingen betingelse.
Relevante erfaringer kan f.eks. være indenfor et eller flere af flg:
Læs mere her: https://kea.dk/uddannelser/professionsbachelor/cybersikkerhed
Herudover vil vi lægge vægt på, at du:
Klar til nye udfordringer?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Merete Hess på e-mail MHES@kea.dk eller på tlf 24374026.
Ansøgningsfristen er den 25. maj 2025.
Klik på søg-knappen nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer. Vi glæder os til at høre fra dig.
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. august 2025.
Den 1. juli 2025 bliver KEA og Cphbusiness til Erhvervsakademi København. De to erhvervsakademier går sammen og bliver hovedstadens nye store uddannelsesinstitution. Visionen er at skabe en endnu stærkere uddannelsesinstitution ved at samle kræfterne fra begge akademier og tilbyde en bred vifte af uddannelser med høj kvalitet og relevans for erhvervslivet.
Vi har en aktiv medarbejderforening, som også sørger for forskellige aktiviteter på tværs. Du får en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.
Ansættelse som adjunkt eller lektor
Du ansættes med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst.
Er du ny i faget som underviser, vil du blive ansat som adjunkt. Adjunkter deltager i KEA's adjunktforløb, hvor man over fire år udvikler og styrker sine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er altså tale om et struktureret og velunderbygget forløb, med stort fokus på din egen kompetenceudvikling samt at styrke didaktikken og pædagogikken. Du vil gennem bl.a. kurser og vejledning kvalificere dig til endeligt at skrive din lektoranmodning.
Du gennemfører dit kompetenceudviklingsforløb sammen med andre adjunkter, tilrettelagt som en integreret del af dine daglige opgaver.
Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.
Læs mere om at blive underviser på KEA på kea.dk/job
På KEA er vi drevet af handlekraft. Vores studerende får ting til at ske ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk indsigt. Du skal ikke bare vide, du skal kunne.
KEA udbyder en lang række praksis-rettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau. Vi
Udover 25 fuldtidsuddannelser udbyder KEA også en lang række efteruddannelser inden for byggeri, energi, HR, installation, IT, kommunikation, ledelse, produktion & industri, salg & marketing, og optometri.
Sammenlagt har KEA mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende.