Underviser til Optometriuddannelsen (ca. 27,5 t/uge)

Er du faglig stærk inden for optometri og ønsker at blive endnu dygtigere? Vil du være med til at uddanne og efteruddanne fremtidens optometrister?

Du har formodentlig flere års erfaring i branchen og en stor passion for dit faglige felt, men er nysgerrig på at bruge din viden på en ny måde. Som underviser (adjunkt) vil du opleve, at din egen viden vokser, samtidig med at du deler dine erfaringer med de studerende.

Du vil opleve en afvekslende hverdag i et inspirerende uddannelsesmiljø. Udover at forberede undervisning, formidle din viden og videregive din erfaring, vil du holde fingeren på pulsen i samarbejdet med virksomheder i optometribranchen, som former fremtidens optometri.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team bestående af syv adjunkter/lektorer, som brænder for faget og glæder sig til at få dig ombord. Du vil opleve, at vi bruger hinanden meget i det daglige. Vi sparrer og videndeler om både undervisningsforberedelse og erfaringer.

I rollen som underviser vil du få mulighed for:

  • At omsætte din erfaring og viden til relevant undervisning i samarbejde med kolleger
  • At udfolde de studerendes potentiale bedst muligt, f.eks. gennem undervisning, temaforløb og vejledning

Du vil primært komme til at undervise i følgende områder:

  • Grundlæggende videnskab
  • Patologi
  • Human videnskab
  • Okulær anatomi
  • Klinisk vejleder i praktikperioderne
  • Vejleder inden for bachelorprojekter
  • Efteruddannelse inden for vurdering af fundus og OCT, i samarbejde med lektor fra uddannelsen

Du vil opleve et fleksibelt arbejdsmiljø med fokus på en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi har base i det farverige KEA-studiemiljø på Guldbergsgade midt på Nørrebro - med få skridt til både metro, busser og mere end 1100 cykelstativer.

Om dig: Du har en PBA i Optometri samt en kandidat/master inden for det optometriske virkeområde.

Du har igennem en årrække tilegnet dig relevante kompetencer inden for de områder, du skal undervise i:

  • Videnskabelig metode og teoretisk viden. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at undervise, men det er ikke et krav.
  • Klinisk relevans og diagnostiske metoder: Forståelse af patologiens rolle i kliniske specialer og diagnostiske teknikker.
  • Anatomisk viden og undersøgelsesteknikker: Dybtgående kendskab til øjets anatomi og evnen til at udføre relevante undersøgelser.
  • Pædagogik og vejledning: God til at forventningsafstemme og kommunikere med studerende i vejledningssituationer.
  • OCT-teknologi og fundusundersøgelser: Grundlæggende forståelse af OCT-teknologi og evnen til at udføre og analysere fundusundersøgelser.[LM1] 

Som kollega bidrager du aktivt til det faglige miljø og gode samarbejde i teamet og ser de studerendes succes som en holdindsats.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?  

Send din ansøgning via "Ansøg"-knappen senest den 28. maj 2025. Du skal vedhæfte ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Ansøgningerne bliver læst løbende og vi opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage den!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte studieansvarlig Anette Ristorp Ohlsen, tlf. 21 14 99 71.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, der tilsammen byder på en bred vifte af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen. 

Læs mere om uddannelsen på KEA.dk. Vi bliver sammen med Cphbusiness pr. 1 juli 2025 til et nyt samlet erhvervsakademi: Erhvervsakademi København - EK.

Ansættelse som adjunkt eller lektor

Du ansættes med stillingsbetegnelse som adjunkt eller lektor, omfattet af stillingsstruktur for erhvervsakademier, m.fl. efter gældende overenskomst. 

Er du ny i faget som underviser, vil du blive ansat som adjunkt. Adjunkter deltager i KEA's adjunktforløb, hvor man over fire år udvikler og styrker sine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er altså tale om et struktureret og velunderbygget forløb, med stort fokus på din egen kompetenceudvikling samt at styrke didaktikken og pædagogikken. Du vil gennem bl.a. kurser og vejledning kvalificere dig til endeligt at skrive din lektoranmodning.

Du gennemfører dit kompetenceudviklingsforløb sammen med andre adjunkter, tilrettelagt som en integreret del af dine daglige opgaver.

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering. 

Læs mere om at blive underviser på KEA på kea.dk/job 

 

 

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Steen Mandsfelt Eriksen Uddannelseschef +4521643714 stme@kea.dk
Jobområde: Undervisning og forskning
Stillingstype: Deltid

OM KEA

DU SKAL IKKE BARE VIDE. DU SKAL KUNNE.

På KEA er vi drevet af handlekraft. Vores studerende får ting til at ske ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk indsigt. Du skal ikke bare vide, du skal kunne.

KEA udbyder en lang række praksis-rettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. Vi uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for byggeriet, digitale uddannelser, design og det tekniske område. De studerende lærer at omsætte teknologi til bæredygtige løsninger, som gavner både erhvervslivet og vores fælles fremtid.

Udover 25 fuldtidsuddannelser udbyder KEA også en lang række efteruddannelser inden for byggeri, energi, HR, installation, IT, kommunikation, ledelse, produktion & industri, salg & marketing, og optometri.

Sammenlagt har KEA mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende.

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Adresse: Guldbergsgade 29N, 2200 København N
Telefon: +45 46 46 00 00
CVR: 316 562 06
EAN: 5798 000 560 291